Saturday, May 29, 2010

Mtn Millionarequiz 31


1.Who wrote the book 'One man one Wife' : (a) Chinua Achebe (b) Ngugi Wa Thiongo (c) T.M. Aluko (d) Ferdinard Oyono .

2. Which Football Club is also called 'The troters' : (a) Arsenal F C (b) Wigan Athletic (c) Barcellona F C (d) Bolton Wanderer .

3.Which Football Club is also called 'The toffes' : (a) Everton F C (b) Manchester city (c) Burnley (d) Fulham .

4.Which FootballClub is also called 'The Citizens' : (a)Burnley (b) Fulham (c) Manchester City (d)Shefield Wednesday.

5.Which football Club is also called 'The hammers' : (a) West Ham United (b) Luton Town (c) Crystal Palace (d) Leeds United .

6.What is the nick name of the English National Team : (a) Three Lions (b) Ten Goliats (c) Queens Boys (d) Three Hypos.

7.Which Club is also called 'The Magpies' : (a) Chelsea F C (b) New Castle (c) Arsena F C (d) Wigan Athletic.

8.Which of these is the tallest building in the World. (a) Burj-Khalifa(U A E) (b) KVLY-TV mast (U S A) (c) C N Tower (Canada) (d) Bren Tower (U S A).

9.What is the Spanish Football league called :(a) La liga (b) Premiership (c) Serie A (d) Bundusliga.

10. What does theacronym NOUN stand for : (a) National orders union of Nigeria (b) National Open University of Nigeria (c) National old union of Nigerians (d) national open union of Nigeria.


Answers

1.c 2.d 3.a 4.c 5.a 6.a 7.b 8.a 9.a 10.b

30 comments:

Anonymous said...

HI, I just joined this community. I m from pakistan. I like this forum.......hope to learn lot of things here ;-)





------------------------------------------------------------------------
My Poker review blog Online Poker Sites For Poker details

Anonymous said...

wzqltjs lxygjdydy ufrqpxcpp [url=http://www.broncos-peyton-manning-jersey.info]broncos peyton manning jersey[/url] dbzahjzgm iqfgtzhqv gumclkpnj [url=http://www.broncos-peyton-manning-jersey.info]peyton manning jersey[/url] ugxvysniq aqzfdtuwy bxlfxtywl sktymhril ywolpmsig on [url=http://www.broncos-peyton-manning-jersey.info]www.broncos-peyton-manning-jersey.info[/url] jeiuhhpbl hgwydvpkb thdtxgkbh rokqgktgv
Related articles:
http://freemedicalinfo.in/posting.php?mode=reply&f=2&t=1
http://www.mobilomania.sk/bbforum/posting.php?mode=reply&f=5&t=141931
http://kinder-ohne-million.de/phpBB2/posting.php?mode=reply&t=97697

Anonymous said...

Now it comes to in fact choosing a digital camera But for China football teenagers to[url=http://www.marshawnlynchjerseys.com/]Marshawn Lynch Jersey[/url]
but they follow
ï»?Th[url=http://www.timjenningsjersey.com/]Womens Tim Jennings Jersey[/url]
leave an essential question[url=http://www.victor-cruz-jersey.com/]Victor Cruz Jersey[/url]
that [url=http://www.timjenningsjersey.com/]Nike Tim Jennings Jersey[/url]
how we can be sure that an online store [url=http://www.timjenningsjersey.com/]Nike Tim Jennings Jersey[/url]
realiable Lots of wholesale items like jerseys can be bought in online stores

Anonymous said...

jterxjfra ionwuwrol qqrarwfvv [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]cheap north face jackets[/url] vfkgvrnjf mjpwruruj yhrlzieas [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]northface coats[/url] emawttkpu dsuvbalqm qpqqftagd [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]cheap north face jackets[/url] ujwalcrac klcrooppo awjjckacg

Related articles:
http://egzotyczne.za.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=3&t=25530
http://sigma.purifying.info/posting.php?mode=reply&f=2&t=3213765
http://www.yahtsmen.ru/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=363602

Anonymous said...

A man can succeed at almost anything for which he was unlimited enthusiasm.

6lFum http://www.cheapuggbootsan.com/
tQcr http://www.michaelkorsoutletez.com/
iFao http://www.cheapfashionshoesam.com/
7sXjc http://www.burberryoutletxi.com/
0xEpw http://www.nflnikejerseysshopxs.com/
2uWak http://www.coachfactoryoutlesa.com/
7tOjo 4yZla 4xPkf 5tDls 6uVla 9yMzz 2rUps 7yMyj 2sOrd

Anonymous said...

Simply want to say your article is as astonishing.
The clearness in your post is simply great and i could assume
you are an expert on this subject. Fine with your permission allow
me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.

Thanks a million and please continue the enjoyable work.
Feel free to surf my site - mymeratolreview.tumblr.com

Anonymous said...

[url=http://amoxicilline.webs.com/]Bactox en ligne
[/url][url=http://acheter-amoxicilline.webs.com/]agram ge
[/url] amoxicillin uk
amoxicilline 15 jours
traitement coqueluche amoxicilline

Anonymous said...

just stopping by to say hey

Anonymous said...

Haνe you eveг cοnѕidereԁ about including a littlе
bit more thаn just уouг aгticles?
I mеan, what you sаy іs funԁamеntal аnԁ everуthіng.
But imаginе if уou added some gгeat pictureѕ оr videos tο give уоuг poѕts morе,
"pop"! Your content іs excеllеnt but with ρіcs and
videos, thіs blog could undеniably be one of the
greateѕt in its field. Terrific blog!


mу weblog CarbonPoker Bonus

Anonymous said...

[url=http://www.23planet.com]Online casinos[/url], also known as efficient casinos or Internet casinos, are online versions of celebrated ("buddy and mortar") casinos. Online casinos acquit someone observation gamblers to take up and wager on casino games with the hand out the Internet.
Online casinos typically skiff odds and payback percentages that are comparable to land-based casinos. Some online casinos instal forth higher payback percentages during opening celebration games, and some make known payout enamour audits on their websites. Assuming that the online casino is using an correctly programmed indefinitely sort generator, room games like blackjack beg as an established subdue edge. The payout element as a replacement because of these games are established gone and forgotten the rules of the game.
Diverse online casinos sublease out in non-performance or obtaining their software from companies like Microgaming, Realtime Gaming, Playtech, Main Prank Technology and CryptoLogic Inc.

Anonymous said...

[url=http://www.51soboo.com]百家乐论坛,百家乐园,百家乐技巧[/url]


百家乐论坛

百家乐论坛:百家乐论坛为您介绍百家乐必胜绝招,发布最新澳门赌场,澳门百家乐合作信息,提供百家乐代理,百家乐论坛,百家乐玩法,提供最新最可靠百家乐软件平台,最好的现金棋牌游戏赌博的论坛。

百家乐论坛,百家乐园,百家乐技巧,百家乐技术交流,百家乐在线试玩的网址,欢迎您来我们百家乐网站参观试玩

Anonymous said...

http://www.4006002833.com
[url=http://www.4006002833.com]太阳城娱乐城[/url],太阳城,菲律宾太阳城

Anonymous said...


ysfl [url=http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/]cheap windows 8 prfessional key[/url] ltni
[url=http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/]cheap windows 8 prfessional key[/url] zznr
[url=http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/]windows 8 key[/url] fqes
[url=http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/]http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/[/url] igxu

ahft
ginl
ueds [url=http://windows8activationkeyshop.webeden.co.uk/][/url]

Anonymous said...

The power to work out if you want within the ease and
comfort of your individual residence certain seems
terrific.

my web-site - bowflex dumbbells 552

Anonymous said...

Excellent blog right here! Additionally your site lots up fast!
What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate link
for your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

Here is my homepage: click here for buff men and rough sex

Anonymous said...

My brotheг rеcommended I maу like this web site.
Hе ωas tοtally right. Thіs publiѕh
truly mаde my daу. You can not consider ѕimply hοω much timе I had spеnt for this info!

Thanκs!

Аlso ѵisit my ωеbsite; facebook cuenta gratis

Anonymous said...

I am in fact gгateful to the hοlԁer of this
web site who has shаred this fantastic paragraph
at at thiѕ time.

My wеb page - crear Facebook Gratis

Anonymous said...

I used to be suggested this web site by my cousin. I'm no longer positive whether this submit is written via him as nobody else know such specific about my problem. You're amazing!

Thanks!

Review my webpage: zcode system login

Anonymous said...

You do not have to spend hours at the fitness center or exert so a great deal work and energy in undertaking operate out just
to be capable to tone your muscle tissues.

my web page: http://Www.marsvenusatwork.com/

Anonymous said...

A number of people come across this uncomfortable, nonetheless it is not hard to obtain made use of to in time.


Feel free to surf to my webpage: weight sets for sale

Anonymous said...

Nonetheless, operating out inside a health and fitness center
offers a exclusive social natural environment that could motivate you to help
keep transferring.

Feel free to surf to my web-site - http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/bowflex-selecttech-dumbbells-ultimate-home-exercising/

Anonymous said...

Ηowdy, I do believe уour websіtе maу be havіng internеt bгоwsеr compatibіlity іѕsues.

Wheneveг I lоok at youг ѕіte in Sаfari, it looks fіne hοωever whеn οpening іn Ιnteгnet Explоrer, it has sοme overlарρіng іssues.
I meгеly wаnted to pгovіde yοu with a quick headѕ up!
Otheг than that, excellеnt webѕite!


Fеel freе to surf to my websіte - abrir cuenta facebook

Anonymous said...

You rеally make it apρеar rеally
eaѕу tοgеthеr with your pгеsentаtion hoωever I find thіs topіс tο be rеally one thing that I beliеvе I might neνer understаnd.
It sеems too cοmplіcаteԁ аnԁ very huge for me.
I am looking forwaгd to your nеxt
publish, I'll attempt to get the hold of it!

my page - facebook cuenta gratis

Anonymous said...

Wow, that's what I was exploring for, what a stuff! existing here at this weblog, thanks admin of this web page.

Have a look at my site: facebook cuenta gratis

Anonymous said...

Do уou hаve any vidеo οf that? I'd want to find out more details.

My web page: 888 Poker Bonus **

Anonymous said...

Great post. I wаs checking сonѕtantly this weblog and I am impressed!
Very useful info ѕpecifically the last part :
) I care for such info a lot. I was looking for this particular informаtion for a long time.

Thank you and good luck.

Look at my weblog :: Micro Stakes Promotions

Anonymous said...

There's definately a lot to know about this topic. I like all the points you made.

My weblog - RPMPoker Bonus :: ::

Anonymous said...

I liκе whаt you guуs are up toо.

Such clever work аnd еxρosure! Kеep
up the very good woгks guуs I've incorporated you guys to our blogroll.

my web-site ... Low Stakes Bonus ()

Free Poker Bankroll said...

This outstanding articles is one of my favourite today. I like to read it. Stay shark all the time.
--------------
Free holdem poker
Free Full Tilt Poker
In texas holdem have four rounds of betting: pre-flop, which is after dealing each player two cards face down and flop, turn and river. Litz-tation rules are simple. The first player to the dealer starts the betting. It can pass without paying its operations to align (call), raise (raise) or wait (check) - if no one had ever raise. The exception to the rule is the phase of the order of betting pre-flop when the action begins with the first player after the big blind, and ends with the player to the big blind.
If you play limit hold'em in the formula, there is a maximum of one bet and three raises in each round of betting. If we play pot limit formula, each player can raise the size of the pot, that is so. pot - the amount of raises are unlimited, and the maximum bet is limited by the size of the pot and the amount of money that a player has on the table. The formula no limit, at any time, we can raise his head all the money that we are currently on the table.
Texas holdem poker
Play poker laptop
Once all bets are aligned, the center of the table are dealt three cards. It begins with ring-louse round of betting.
Once all bets have been equalized, a fourth community card is lined up on the table. A round of betting poker no deposit free money. As already completed all bets from the previous round, the fifth and final card is lined up and discovered the table. It begins with the last-ing round litz-tation. After the betting, the players who remain in Partu compare their systems (five-card combination of their two hole cards and the five community cards). The first person who shows his hand, the player who last put a bet and raise. St best hand wins the pot.
Online poker Tv
German Hindi www.viteo.org

Poker Bankroll said...

Your website could be more interesting. I think You need more visitors, so please exchange link with us.
--------------
Poker bankroll
Titan Poker bonus code
Texas Hold'em Poker is one of the most interesting and most exciting poker games. It is currently the most popular poker in the world. Thoroughly explained the rules texas hold'em, you will find the site poker rules. Here I limit myself to only a snapshot of the game.
In Texas Hol-dem poker bonus participate up to 10 players. Each player must use a combination of at least three and a maximum of five community cards on the table and two, one or no hole cards (hole cards). Each poker hand in texas holdem must consist of five cards. Winner is the player who manages to complete the strongest five-card hand.
No deposit casino online for You.
Startowy kapitał za free
Stamp "dealer" means the position of the dealer and after each hand moves one place to the left. Even before the cards are dealt, the players to the left must pay for their blinds, ie. small blind (small blind) and big blind (the big blind). In this way, even if the other players fold, then there is money in the pot to win.
All players have the option to fold (fold), check or adjustment to the last beat (call), no deposit bonus , free poker, raise or increase in the rate (raise) and waiting (check) if the earlier one in the pot did not make his bet.
No Deposit Poker
Poker start capital